EXCLUSIV  Secretele preparării vinului. Cristian Greţcu: E o substanţă vie

Mihai Ciobanu / 12 iun 2018 / 21:13 Salveaza PDF Comentarii
prepararea vinului
Descriere foto: prepararea vinului

Artistul Cristian Greţcu, celebrul membru al trupei "Divertis", s-a dedicat, mai nou, unei noi cariere: cea de somelier.

Cristian Greţcu, cunoscut de către toţi românii drept unul dintre componenţii trupei Divertis, "a schimbat macazul" şi s-a dedicat, în ultima perioadă, unui domeniu total diferit: a devenit somelier, specialist în vinuri. Acesta a împărtăşit cititorilor DC News, în cadrul emisiunii "Jungla Urbană", câteva dintre secretele preparării unui vin de casă bun. 

"În primul rând, un vin făcut în casă nu este o mare scofală, însă temperatura la care fermentează trebuie să fie constantă. E un secret pe care mulţi îl cunosc dar nu prea au cum să-l asigure. Pe de altă parte, e vorba şi despre calitatea strugurilor. Aceştia trebuie să fie de o calitate controlată", a dezvăluiat Cristian Greţcu.

Continuarea recomandărilor făcute de către Cristian Greţcu, aici:

 

Urmăreşte întreaga emisiune aici.

 



Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24