EXCLUSIV  Schimbări la Antena 3. Unde o vom vedea pe Laura Nureldin: 'Suntem, totuși, oameni, nu androizi'

Antena 3 a făcut o serie de schimbări majore în grila de programe. Mihai Gâdea spunea că va fi o revoluție, de acum înainte, în fiecare sâmbătă și duminică: "Oameni extraordinari de importanți au ales să-și sacrifice weekendurile pentru a fi împreună cu dumneavoastră. Sabina Iosub, Maria Coman și Laura Nureldin sunt câteva dintre numele care vor face emisiuni grele".

Am stat de vorbă cu jurnalista Laura Nureldin pentru a afla ce program va avea de-acum înainte. Ziarista nu se desparte de știri. O vom vedea în fiecare sâmbătă și duminică, la Antena 3, de la 12:00, 15.00 și 18:00.

Laura Nureldin, jurnalista care a trăit mii de Breaking-news-uri, a povestit pentru DC News cum este să trăiești, în direct, sub presiunea informațiilor de ultimă oră.

"Să prezinți știri în regim de breaking news... e terapie anti-rutină. Bine, uneori riști să ai tu însuți nevoie de terapie după câte un BN ca acela de la Nisa, dar... în asemenea momente nu ai de ales. Trebuie să-ți împingi trăirile umane, emoția, durerea, furia undeva în adâncul minții și să îți asumi rolul de comunicator. Să fii calm, cerebral, echilibrat. Nu reușești mereu, e drept. Ni s-a întâmplat tuturor, prezentatori și reporteri deopotrivă, să avem lacrimi în ochi și în voce. Suntem, totuși, oameni, nu androizi. Pe de altă parte, să prezinți știri în regim de BN e și un exercițiu pe care l-aș recomanda tuturor celor care folosesc „prompterist" ca sinonim pentru prezentatorul de știri. Ar fi surprinși", a spus Laura Nureldin pentru DC News.

[citeste si]

Întrebată cum este să lucreze la cea mai importantă televiziune de știri, jurnalista ne-a spus: "Acum 4 ani am descoperit ce înseamnă să fii jurnalist Antena 3. Atunci, în august 2012, am descoperit o familie în redacția din Băneasa. Îmi imaginez că pentru cineva din exterior sună patetic, exagerat poate. Dar a fost prima senzație care m-a izbit. În plus, nicăieri, în nicio altă televiziune în care am lucrat - și au fost câteva - oamenii nu stârneau reacții atât de intense. Pozitive sau negative. Suntem fie iubiți, fie detestați. Nu există cale de mijloc, trezim orice, dar nu indiferență. Iar responsabilitatea noastră este uriașă față de ambele tabere. Și totuși, să fii jurnalist la Antena 3 nu înseamnă altceva decât să fii jurnalist la orice altă televiziune. Mergi în redacție, ai grijă ca bucata ta de muncă să fie corectă, să nu îți poți reproșa nimic (sau aproape nimic, pentru că nu poți controla neprevăzutul) și... intri cu dreptul în platou. „10... atenție... ești!"".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel