Schimbare bruscă la B1Tv cu Turcescu. Interzis, după promovare

B1Tv a făcut o întoarcere de 180 de grade, după anunțul difuzat vineri seara.

Postul anunțase o emisiune cu Robert Turcescu, despre ofițerii acoperiți. De fapt, era o reluare a unei emisiuni mai vechi, din 11 septembrie, în care Turcescu discuta cu Mihai Răzvan Ungureanu.

În promo-ul emisiunii se vorbea despre profețiile jurnalistului ”acoperit”.

”In acea editie, s-au spus multe lucruri care s-au petrecut de curand, ca un fel de profetie. Asa ar putea fi definita editia din 11 septembrie a emisiunii “Sub semnul intrebarii”, realizata de Robert Turcescu, in care invitat a fost Mihai Razvan Ungureanu, fostul director al SIE. In lumina recentelor dezvaluiri pe tema ofiterului acoperit, emisiunea de atunci are toate ingredientele pentru a fi catalogata drept o emisiune document pe o tema atat de fierbinte din actuala campanie electorala”, arăta reclama B1Tv.

La doar câteva ore, conducerea postului ai decis să renunțe la redifuzarea ”profețiilor”. Oficial, B1tv susține că nu vrea să interfereze cu campania electorală?!

Nu poate fi exclusă ipoteza ca succesiunea promovare/anulare să fie o tehnică de marketing, pentru a crește interesul pentru emisiune.

Altă variantă ar putea fi că emisiunea, realizată cu două săptămâni înainte de momentul în care Turcescu s-a ”deconspirat”, devoalează scenariul aplicat de Traian Băsescu pentru lovirea adversarului său la președinție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel