Urmărește emisiunea live


Scene ȘOCANTE. Un câine a fost ÎMPUȘCAT de un om venit de la vânătoare

Scene șocante au avut loc sâmbătă, 24 octombrie, în  județul Timiș. Un câine a fost împușcat de un om întors de la vânătoare.

Un bărbat care se întorcea de la o partidă de vânătoare a împușcat cu arma câinele unei vecine. Poliția s-a deplasat la fața locului și a întocmit dosar penal pentru infracțiunile de uz de armă fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor.

Întâmplarea a avut loc ieri, în Tomnatic, iar atunci când a împușcat câinele, bărbatul se întorcea de la o partidă de vânătoare. Animalul împușcat se afla în spatele grădinii, iar bărbatul de 71 de ani, probabil rămas fără „captură” în urma partidei de vânătoare, a considerat patrupedul ca fiind vânat. N-a stat pe gânduri și a tras înspre animal. Câinele nu a murit, iar acum este pe mâini bune, în grija celor de la Rin Tin Tin – Asociația pentru Protecția Animalelor Sânnicolau Mare. Urmează să fie operat de veterinari.

„Un câine împușcat de un vânător, în fundul grădinii, după ce a rupt lanțul ți a ieșit câțiva metri în câmp. Menționăm că nu a fost o partidă de vânătoare autorizată. Dar așa, că s-a gândit unul să meargă cu pușca în câmp. Vă rugăm, în astfel de cazuri să sunați la 112. Poliția răspunde la aceste apeluri și se iau măsuri. Câinele este la noi, stabil, iar dimineață va fi dus la Timișoara, pentru investigații și probabil va avea nevoie de operație”, au spus cei de la Asociația Rin Tin Tin Sânnicolau Mare.

Proprietara a alertat poliția, care s-a deplasat la fața locului. Polițiștii spun că ar fi vorba de doi câini pe care vânătorul i-a avut în vizor.

„În data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că în localitatea Tomnatic, un bărbat de 71 de ani i-a împușcat cu arma de vânătoare cei doi câini care se aflau lângă grădina din spatele casei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, întocmind un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii incidentului, potrivit Tion.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel