Scene de GROAZĂ pentru Roxen. Bătută cu PUMNII și coada de MĂTURĂ. Detalii INCREDIBILE

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a trecut prin clipe de coșmar din cauza iubitului. Iată ce a pățit și cine ar fi sunat, de fapt, la 112. 

Conform unui document din anchetă, Roxen și iubitul ei au mers în seara de 8 iunie la artistă acasă, iar după ce bărbatul s-a culcat, artista a rămas trează și și-a petrecut timpul pe telefon și pe laptop. 

Ei bine, în jurul orei 4:30 dimineața, iubitul s-a trezit și a început să o ia la rost, întrebând-o cu cine vorbește la orele acelea prin mesaje, moment în care s-a năpustit asupra ei.

Așa a început calvarul pentru reprezentanta României la Eurovision și asta pentru că a fost trasă de păr, lovită cu palmele și pumnii și chiar cu o coadă de mătură, relatează Antena Stars. 

În plus, aceste detalii au fost confirmate și de doi martori, menționați în anchetă, care au auzit zgomotele din apartamentului vedetei, unul dintre ei sunând la numărul de urgență. După toate aceste acuzații și cu vânătăile de pe față, Roxen a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva iubitului.

Citește și: Roxen, APEL la 112 în MIEZ de NOAPTE. Probleme GRAVE cu iubitul. REACȚIA Judecătoriei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel