Roxen, APEL la 112 în MIEZ de NOAPTE. Probleme GRAVE cu iubitul. REACȚIA Judecătoriei

Foto: Antena 3
Foto: Antena 3

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a avut probleme serioase cu iubitul, motiv pentru care ar fi sunat la 112. 

Roxen, câștigătoarea Eurovision România 2020, a trecut prin momente cumplite din cauza iubitului. Se pare că acesta a avut un comportament neadecvat, iar purtarea sa abuzivă au făcut-o pe artistă să sune la Poliție și să depună plângere. Ei bine, de aici, s-a ajuns la emiterea unui ordin judecătoresc introdus de Parchet. 

Potrivit cancan.ro, în cazul reclamat de artistă se fac, deocamdată, cercetări, iar organele legii nu au ajuns încă la vreun rezultat. Se pare că ”violența în familie” este infracțiunea pe care tânărul ar fi comis-o și în urma căreia polițiștii de la Secția 5 din București au fost sesizați pe data de 8 iunie, la ora 4 dimineața, prin apel la 112. Tot atunci, în urma evaluării riscului la care este supusă vedeta, care stă în același apartament cu bărbatul, a fost emis ordinul provizoriu de protecție. Iubitul vedetei plecase de la locuința unde s-ar fi săvârșit abuzul, dar a fost informat telefonic cu privire la obligațiile pe care trebuie să le respecte după emiterea ordinului.

Decizia instanței

”Admite cererea privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei. În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti”, este decizia pe care au luat-o magistrații.

La ce trebuie să fie atent iubitul 

”În temeiul art. 23 al. 5 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin cuprinde menţiunea că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003. În temeiul art. 31 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române de la locuinţa reclamantei şi a pârâtului. Cu drept de apel”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel