Scenariu APOCALIPTIC în SUA. Jumătate de milion de oameni sunt afectați

Incendiu la groapa de gunoi. Foto: ISU Mureș
Incendiu la groapa de gunoi. Foto: ISU Mureș

Incendiile din statul Oregon au luat o turnură apocaliptică din cauza vânturilor. Peste jumătate de milion de oameni de pe coasta nord-vestică a Statelor Unite ale Americii fug din fața focului.

Peste jumătate de milion de oameni din statul american Oregon fug de incendiile care s-au extins din cauza vânturilor. Potrivit autorităților, cel puțin unul dintre incendii are o cauză suspectă.

Guvernatorul Kate Brown a spus că nu se știe încă numărul exact al deceselor. Cu toate acestea, patru persoane au fost declarate moarte din cauza focului în statul Oregon.

Focurile s-au extins în tot vestul Statelor Unite

12 state vestice ale SUA sunt în prezent mistuite de flăcări. Cele mai afectate sunt Oregon, California și Washington, state în care orașe întregi au fost distruse de foc. Totodată, guvernatorul Kate Brown a declarat: „Nu am văzut niciodată asemenea incendii în Oregon“, potrivit BBC

Cercetătorii sunt șocați

Daniel Swain, om de știință, a declarat pentru New York Times că este „cu adevărat șocant” să vezi atât de multe focuri arzând simultan pe suprafețe atât de extinse. Acesta a mai declarat: „Am vorbit cu mai mulți experți în domeniul incendiilor și climatului în ultimele 48 de ore și aproape toată lumea este înmărmurită.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel