Scandalul dintre Matei și Pătraru, nerezolvat. Motivul incredibil pentru care un membru CNA a plecat din sală

[] []

18 Martie 2014 / 16:24
Salveaza PDF Comentarii

Scandalul dintre Sorina Matei și Dragoș Pătraru a rămas din nou nerezolvat după ce ședința CNA a rămas fără cvorum.

La ședința CNA de marți, din cei 11 membri ai Consiliului, au participat doar opt, numărul minim pentru ca o ședință să poată avea loc.

"Nu am acționat cu rea credință, intenția nu a fost batjocorirea unei persoane, așa cum se insinuează. Eu am criticat un comportament jurnalistic, a lăsa la o parte spiritul critic la adresa unui om politic, fie el și Președintele României, e un lucru care trebuie sancționat în interiorul breselei", a spus Dragoș Pătraru, în apărarea sa.
La rândul ei, Sorina Matei, realizatoarea de la B1 TV, a spus că a fost pusă "într-o situația înjositoare în fața publicului".

VEZI ȘI: Un nou scandal la CNA. Membrii s-au certat pe Sorina Matei și România TV

"Au fost aluzii sexuale evidente în acele emisiuni. (...) Consider că s-a făcut o discriminare având în vedere că subiectul a fost politic, așadar o discriminare din motive politice și pe considerente de gen", a mai spus Sorina Matei.

După ce Consiliul a audiat cele două părți implicate, forul a rămas fără cvorum pentru a mai putea lua o decizie în acest caz. Lorand Turoș, unul dintre membrii CNA, a plecat la ora 15.00 pentru că este ziua lui de naștere.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27