SCANDAL! Polițiștii au descins la petrecerea unui membru PNL. Plângere penală!

Politia
Politia

PNL Sector 1 a deplus plângere penală după ce polițiștii locali ar fi stricat petrecerea unui membru al partidului la ordinul PSD.

"Partidul Național Liberal, organizația Sectorului 1, a depus, luni, 16 mai 2016, la Parchetul de pe lândă Judecătoria Sectorului 1 și la Biroul Electoral al Sectorului 1 o plângere penală împotriva conducerii Poliției Locale Sector 1 și a unor candidați ai PSD pentru Consiliul Local Sector 1, aceștia fiind acuzați de uzurpare de calități oficiale, șantaj, amenințare și abuz în serviciu.

Poliția Locală a Sectorului 1 – condusă, în prezent, de vicepreședintele PSD, dl Emanoil Bocean – este folosită ca instrument electoral de către candidatul PSD Dan Tudorache pentru acțiuni de intimidare, amenințare și filaj.

În loc să asigure liniștea și ordinea publică, să fie garantul legii, Poliția Locală a Sectorului 1 se afla la discretia pesedistului Dan Tudorache pentru a ridica oameni de pe stradă, pentru a intra abuziv în locuințele unor persoane sau pentru a șantaja locuitori ai Sectorului 1.

În data de 12 mai 2016, în jurul orei 22:45, reprezentanți ai Poliției Locale au descins într-un imobil proprietate privată, invocând o presupusă reclamație pentru deranjarea liniștii publice, deși în incinta acelui imobil nu a fost utilizată aparatură de redare a muzicii și nu au avut loc manifestări de natură să perturbe liniștea publică.

În imobilul respectiv a avut loc o întrunire privată, o aniversare a unui membru al PNL sector 1, eveniment organizat și suportat exclusiv de către acesta. La eveniment a participat, pentru câteva minute, și Alexandru Nazare, candidat al PNL pentru funcția de primar al sectorului 1.

Pentru a încerca să credibilizeze o presupusă faptă ilegală, candidatul PSD Dan Tudorache a folosit Poliția Locală a sectorului 1 pentru a intra în imobil, unde au fost făcute fotografii iar câteva persoane au fost reținute și conduse la secția de poliție locală din cartierul Pajura.

La secția de Poliție Locală din cartierul Pajura, oamenii candidatul PSD Dan Tudorache – printre care și candidați PSD la Consiliul Local Sector 1 - au amenințat și șantajat una dintre persoanele reținute și conduse la Secția de Poliție. Precizăm că întreaga "anchetă" a fost făcută de membri ai PSD, care nu sunt angajați ai Poliției Locale Sector 1.

Modul abuziv de lucru al reprezentanților Poliției Locale Sector 1 a fost reclamat, luni, 16 mai 2016, de către PNL Sector 1 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 și la Biroul Electoral al Sectorului 1", se arată într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel