Scandal cu tentă politică la o școală din Buzău. Profesor, victima unui linșaj-EXCLUSIV

Claudiu Corcodel, profesorul de matematică din Buzău care a fost acuzat că își umilește elevii, răspunde tuturor acuzațiilor și spune că este victima unui linșaj cu scop politic.

Cadrul didactic este acuzat că și-a pus câțiva elevi să scrie întinși pe jos doar pentru că au întârziat la oră. Contactat de DC News, profesorul Claudiu Corcodel a spus că nu este nimic adevărat și a explicat care este miza scandalului de la școala de la Nehoiu (din Buzău).

(w670)

"Totul este o cacealma politică. Elevele respective sunt extrem de slabe la matematică, dar și la alte discipline. Nivelul liceului este foarte jos. Am solicitat ISJ să aplice teste la TOATE clasele de D și E (nu numai la ale mele). Mi s-a răspuns: "și ce vrei să facem? să desființăm liceul?" Adică preferă să mă desființeze pe mine, doctor în matematică, cu două facultăți și trei masterate, cu elevi care studiază de pe auxiliare (culegeri) și manuale publicate de mine? Cam greu ceea ce se încearcă", a spus Claudiu Corcodel în exclusivitate pentru DC News.

Întrebat care-i miza și de ce s-ar dori distrugerea sa, profesorul ne-a zis: "Am fost directorul școlii 5+1 ani. Cu concurs. Tatăl meu a fost primar multe mandate. Posibil să mai candideze. Am foarte mulți dușmani, am făcut 2 plângeri penale împotriva conducerii școlii pentru abuzurile săvârșite de directori, am depus o plângere penală la DNA împotriva fostului primar arestat la domiciliu acum... sunt multe de spus, pe oameni îi deranjează adevărul, mai ales când este documentat, demonstrat cu probe".

(w670)

Profesorul ne-a explicat că nu vrea să candideze pentru nicio funcție din sfera politică.

"Pe mine nu mă interesează politica, nu am fost NICIODATĂ membru de partid până acum 2 ani când am avut o tentativă și m-am retras scârbit într-un interval foarte scurt (câteva luni). De atunci nu am mai avut nicio tangență cu politica. Cred că tatăl meu vrea să candideze, este problema lui", a adăugat Claudiu Corcodel.

"Consider că am un caracter tare, dar a început să mi se pară totul ireal. Sunt zeci de elevi martori. Am avut rezultate foarte bune, iar foști elevi, actualmente studenți, mă sună și mă întreabă dacă vreau să mă ajute în vreun fel. Anul trecut, la clasa de mate-info la care am fost chiar diriginte, în afară de doi elevi toți au promovat bacul la mate, cu toate că nivelul liceului este cu promovabilitate ce lasă de dorit", ne-a mai zis profesorul de matematică.

Mai multe detalii despre scandalul de la Buzău găsiți aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel