Samsung lansează aplicația care îţi protejează vederea

Samsung a anunţat lansarea aplicaţiei Safety Screen, care ajută utilizatorii, în mod special copiii, să ţină dispozitivele la distanţa ideală de ochi.

Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru toate dispozitivele Android pe Google Play Store. În plus, aceasta rulează în background-ul telefoanelor mobile şi poate să fie activată chiar cu o parolă stabilită de părinţi.

Pe baza tehnologiei de recunoaştere facială, o animaţie prietenoasă apare şi închide ecranul atunci când dispozitivul este ţinut prea aproape de ochi şi îl deblochează doar atunci când telefonul este ţinut cel puţin la distanţa minimă de siguranţă recomandată, scrie The Independent.

Samsung Gear S2 poate fi personalizat mult mai uşor cu aceste accesorii
 
Potrivit Vision Council, s-a observat o creştere semnificativă a numărului de pacienţi care suferă de miopie, boala fiind influenţată de utilizarea neadecvată a dispozitivelor digitale şi scăderea expunerii la lumină naturală.

Copiii şi adolescenţii sunt tot mai expuşi la acest pericol, iar dacă observaţi că aceştia se plâng că le obosesc ochii, este momentul să luaţi o măsură de precauţie, iar cea mai nouă aplicaţie Samsung este ideală.

Aplicaţia a fost dezvoltată de Samsung Gulf Electronics în colaborare cu Leo Burnett MENA şi are scopul de a livra inovaţia care va transforma vieţile oamenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel