Salvini, război cu mafia italiană. Acțiune în forță

Ministrul de interne al Italiei, Matteo Salvini, a început luni personal demolarea unei vile de lux construite la Roma de cel mai notoriu clan mafiot din capitală, relatează agenţia Reuters.

Purtând pe cap o cască albă de protecţie, şeful partidului Liga s-a urcat într-un buldozer şi a demolat o bucată din acoperişul vilei, operaţiunea de demolare fiind continuată de armată.

Terenul pe care se află imobilul va fi transformat într-un teren de joacă pentru copii, a promis Salvini.

Săptămâna trecută au fost confiscate alte opt vile aparţinând clanului mafiot Casamonica.

Adresându-se zecilor de reporteri prezenţi şi în faţa camerelor de televiziune, Salvini a promis că îi va vâna pe infractori cartier cu cartier, stradă cu stradă, vilă cu vilă şi magazin cu magazin.

În luna iulie, 33 de membri ai clanului Casamonica - implicat în cămătărie, extorsiune şi trafic de droguri - au fost arestaţi în timpul unor razii pe proprietăţi imobiliare luxoase, cu oglinzi aurite, sculpturi în marmură reprezentând animale, sau mobilă extravagantă.

De la preluarea mandatului în iunie, Matteo Salvini a promis o linie dură împotriva crimei organizate şi imigraţiei ilegale, după ce ani de zile a cerut demolarea taberelor de romi.

Supranumit Căpitanul de susţinătorii săi, Matteo Salvini a postat pe Twitter o înregistrare video care îl arată la manşa buldozerului, sub titlul: Căpitanul acţionează buldozerul!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel