Sabina Iosub, despre cazul Gheorghe Nichita. "Pericol public"

Jurnalista Sabina Iosub a comentat cazul primarului Gheorghe Nichita care este implicat în scandalul cu spionarea amantei.

"Ca femeie, am rămas interzisă când am aflat că primarul de Iași nu e un pericol public. Nici nu mi-am bătut capul să aflu dacă judecătorul care a decis asta e bărbat sau femeie. Ca judecător cred că, mai întâi de orice, trebuie să te situezi deasupra oricăror prejudecăți, inclusiv a celor de rasă, religie sau sex.

N-am să fiu judecător, dar citind referatul procurorilor, n-am putut, după decizie, să-mi scot din cap două întrebări: ori procurorii mint, ori criteriile judecăţii sunt de neînţeles pentru muritorii de rând. După regulile bunului-simţ, un om care tocmeşte interlopi ca să-şi amenințe rivalul în amor, un individ care se folosește de tot ce are la îndemână ca să forţeze o femeie să-şi schimbe deciziile, un specimen care terorizează prin hărţuirea permanentă o femeie, e un pericol public!", a scris Sabina Iosub în editorialul postat pe Jurnalul.ro.

"Până acum, stăpânii din teritoriu erau niște indivizi care foloseau banul și bunul public după propriul chef. Acum, se vede treaba, ei dispun şi de vieți. Oare câţi astfel de faraoni avem? Partea proastă e alta. Nichita nu e singurul lider politic bănuit că a călcat strâmb. Sunt lideri naționali despre care, mă rog, se spun diverse", a mai notat jurnalista Antena 3.

VEZI ȘI: Gheorghe Nichita-Adina Samson. Cine este amanta pentru care primarul Iașului a pierdut totul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel