Sabina Fati: Drama României a fost Ion Iliescu

slider basescu 2 ziua osanalei
slider basescu 2 ziua osanalei

Sabina Fati publică în România Liberă un editorial devastator la adresa lui Ion Iliescu, pe care îl demască drept o adevărată dramă a României.  Fati susține că Legea Lustrației avea un singur obiectiv: s-o împiedice să candideze pe Monica Macovei, spaima demnitarilor corupți, din cauză că a fost procuror în timpul comunismului, când Ion Iliescu era director la Editura Tehnică. Rușine, parlamentari! Citiți editorialul Sabinei Fati!

”Drama României a fost că Ion Iliescu, un pro-sovietic convins, a fost perceput ca opozantul lui Nicolae Ceauşescu, iar primele alegeri le-a câştigat cu 80 la sută, scrie Fati în Rl. Ion Iliescu intră în istorie ca un preşedinte glorios care a dus România în NATO, deşi meritele sale în acest proces sunt aproape nule. Lustraţia nu-l mai poate atinge, fiindcă aşa cum singur spune a ocupat deja toate demnităţile publice pe care şi le poate dori un muritor.

La 22 de ani de la caderea comunismului, Legea lustrației adoptată de parlamentarii puterii are un singur obiectiv: Monica Macovei. La votul final cei mai mulţi ştiau că amendamentul depus de Mate Andras pentru interzicerea numirii în funcţii publice a celor cau au lucrat ca procurori inainte de 1989 era cu dedicaţie.   Monica Macovei prin legile concepute pe vremea când era ministra justiţiei este spaima tuturor demnitarilor care vor să pună bani negri deoparte sau care mizează pe nepotism pentru propăşirea familiei”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel