Roxana și Mazăre, căsătorie. Ciutacu, fază tare care l-a uluit

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Radu Mazăre s-a căsătorit, miercuri, cu logodnica sa, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-și execută pedeapsa.

Înainte de ceremonie, Roxana, actuala soție a lui Radu Mazăre, a fost întrebată dacă și-a aranjat singură părul. Această întrebare bizară l-a uluit pe Victor Ciutacu.

”Am trăit să văd live apogeul infecției purulente care a cuprins tot corpul chinuit al presei românești. Întrebarea plină de miez pusă viitoarei soții a lui Radu Mazăre la intrarea în pușcăria unde avea să se oficieze trista ceremonie a cununiei civile: "Te-ai făcut singură la păr?" Singurul răspuns pe care-l merita creatura aia bizară care a slobozit perla pe gaura gurii era: "Nu, fă, am un sclav negru care îmi schimbă și tampoanele, cum să bag eu singură drotul în priză?" Cum dracu' să nu ajungă să ne desconsidere toți cârnățarii agramați când noi ajungem să trimitem și să expunem în văzul publicului nostru sărăciile astea care, într-o lume normală, nu se calificau nici să ne fiarbă polonezii la bufetul Casei Scânteii?”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Roxana Mihalache, proaspăta soție a lui Radu Mazăre, a spus, vizibil supărată, că fostul primar al Constanței este supărat pentru că ceremonia a avut loc în Penitenciarul Rahova, subliniind că situația prin care trece este una nedreaptă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel