Românii Nicholas Ionel și Fatima Keita, în sferturi la dublu juniori, la Australian Open

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Românii Nicholas Ionel şi Fatima Keita s-au calificat în sferturi la dublu juniori, la Australian Open.

Juniorii români Nicholas David Ionel și Fatima Ingrid Amartha Keita s-au calificat în sferturile de finală ale probelor de dublu ale juniorilor în turneul de tenis Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, conform Agerpres.

Nicholas Ionel și austriacul Leandro Riedi, favoriții numărul cinci, au trecut în optimi (turul secund) de rușii Egor Agafonov/Evgheni Filipov, cu 6-2, 6-2, în doar 43 de minute.

Următorul pas din sferturi

Următorii adversari ai perechii româno-austriece vor fi învingătorii din meciul care opune cuplul australian James McCabe/Edward Winter și perechea italiană Francesco Maestrelli/Samuel Vincent Ruggeri.

În alt meci din turul secund, Sebastian Gima și ungurul Peter Fajta au fost învinși de britanicii Arthur Ferry/Felix Gill, favoriții numărul șapte, cu 6-3, 6-2.

Sferturile pentru Fatima Keita

La dublu junioare, Fatima Ingrid Amartha Keita și israelianca Shavit Kimchi au câștigat cu 7-5, 6-1 în turul secund în fața cuplului Daeyon Back (Coreea de Sud)/Weronika Baszak (Polonia), cap de serie numărul opt, în 67 de minute.

În sferturi, perechea româno-israeliană va juca împotriva cuplului format din Ziva Falkner (Slovenia) și Matilda Mutavdzic (Marea Britanie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel