"ROMÂNII AU TALENT", înscrieri pentru cea de-a cincea ediție

"ROMÂNII AU TALENT". Pro TV a început înscrierea pentru ediția de toamnă a show-ului "Românii au talent". 

"ROMÂNII AU TALENT". Potrivit PRO TV, cei care vor să intre în competiția pentru marele premiu de 120.000 de euro urmează  să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro. PRO TV mai acordă și un premiu de originialitate  în valoare de 10.000 de euro.

"ROMÂNII AU TALENT". Totodată, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe acelaşi site și, astfel, poate deveni noul "Vânător de talente" şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro, potrivit paginademedia.ro.

Citește și: PRO TV, acuzat că a țepuit trei milioane de români. Vezi cum


"ROMÂNII AU TALENT". La concurs pot participa toate persoanele rezidente în România şi Republica Moldova. Toate nominalizările se vor face prin completarea Formularului de Nominalizare disponibil pe site-ul www.romaniiautalent.protv.ro.

"ROMÂNII AU TALENT". Pentru „Vânătorul de talente" trebuie inclus cel puţin un link valabil către o înregistrare video a fiecăruia dintre candidaţii nominalizaţi, disponibil pe site-uri de distribuţie a materialelor video, precum YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, etc sau uploadat materialul video chiar în formularul de înscriere.

"ROMÂNII AU TALENT". Toate înregistrările video trebuie să fie disponibile publicului larg, iar vânătorul de talente care doreşte să nominalizeze o persoana ce deţine un anumit talent, trebuie să o cunoască personal pe aceasta.

Citește și: Mihai Petre a desemnat marii câștigători de la "Românii au talent". "Nu ne-am gândit la premiu"5

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel