ROMÂNIA-UNGARIA. GAFĂ pliante meci ROMÂNIA-UNGARIA

Fanii maghiari veniţi la Bucureşti le-au făcut semne obscene jandarmilor şi au strigat "Slugilor!", după ce au primit pliante informative în care steagul Ungariei este prezentat greşit, cu culoarea roşie în partea de jos.

VEZI ȘI: Pronosticul Elenei Udrea pentru meciul România-Ungaria

Pliantele au fost împărţite la filtrul făcut de Jandarmerie înainte de urcarea suporterilor în autobuzele RATB care îi transportă la Arena Naţională, pentru meciul de fotbal România-Ungaria.

În pliante au fost tipărite regulile pe care suporterii trebuie să le respecte în Bucureşti, implicit în incinta stadionului, amenzile care vor fi date în cazul în care încalcă legile româneşti şi informaţii despre Fan Zone-ul de la Arena Naţională şi despre traseul Budapesta-Bucureşti.

Pe prima pagină a pliantului, steagul Ungariei este prezentat greşit, cu culoarea roşie în partea de jos şi cu cea verde în partea de sus, ceea ce a provocat nemulţumirea fanilor maghiari. Aceştia au strigat, în maghiară, "Slugilor!" şi au arătat semne obscene către jandarmi, iar unii dintre ei au aruncat pliantele, arată Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel