Urmărește emisiunea live


Incidenţa infectărilor în Bucureşti, 6,22 la mie

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

România TV anunţă că incidenţa infectărilor în Bucureşti a ajuns la 6,22 la mie. 

Update: Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat marţi că indicele COVID-19 comunicat de DSP este de 6,22 la mia de locuitori, iar cel mai probabil miercuri va fi convocat Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU). 'Indicele comunicat de DSP este de 6,22 la mie, fapt care ne determină să cerem tuturor membrilor CMBSU ca până la finele zilei să ne transmită propuneri. În acelaşi timp, aşa cum am discutat ieri, aşteptăm analiza DSP (...) După ce primim la finele zilei propunerile, convocăm CMBSU online, cel mai probabil în cursul zilei de mâine', a spus Alin Stoica.

Ştirea iniţială: Potrivit sursei citate, incidenţa infectărilor cu noul coronavirus a ajuns, marţi, 23 martie, la 6,22 la mie în Capitală. "Direcţia de Sănătate Publică a trimis datele către Prefectura Capitalei. Rata de infectare în Bucureşti astăzi, la ora 10.00, este de 6,22 la mia de locuitori. Am intrat, practic, în scenariul roşu", anunţă reporterul România TV.

Potrivit reglementărilor în vigoare, ar urma să se întrunească CLSU pentru a se stabili restricţiile ce ar urma să intre în vigoare în Capitală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel