România olimpică, prezentă la TVR 1

alina_dumitru
alina_dumitru

În fiecare zi de miercuri, începând cu 9 mai, de la ora 17.00, TVR 1 va face cunoștință telespectatorilor postului cu sportivii calificați să participe la Olimpiada 2012 de la Londra, în cadrul unei noi emisiuni, România Olimpică.

Din 9 mai, jurnalista TVR Alina Alexoi va prezenta toţi aceşti sportivi în emisiunea magazin de jumătate de oră, iar prima ediție îi va avea ca invitați pe sportivii Alina Dumitru (opt titluri europene la judo), Corina Căprioriu (medaliată cu aur la campionate europene şi mondiale – tot judo), Andreea Chiţu (campioană europeană de 8 ori la acelaşi sport), precum şi pe antrenorul coordonator al lotului olimpic feminin de judo, Florin Bercian.

„În România lor, faptele sunt mai presus de vorbe. În România lor, valorile sunt adevărate. În România lor, indiferent de nume şi statut, câştigi sau pierzi, o iei mereu de la capăt. România lor e mândria noastră. Pentru că România lor e plină de campioni”, astfel îi invită Alina Alexoi pe telespectatori să îi cunoscă pe campionii României la TVR 1.

A XXX-a ediţie a Jocurilor Olimpice se va desfăşura la Londra, Marea Britanie, în perioada 27 iulie - 12 august 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel