Român, turul Ungariei pe bicicletă. Doar șapte ore de somn în cinci zile

 Un român a făcut turul Ungariei pe bicicletă. Bagoly Levente a străbătut 1.240 de kilometri în mai puţin de 5 zile şi a dormit în total cât dorm alţii într-o noapte.

"Cursa asta din Ungaria am terminat-o în 4 zile şi 23 de ore şi în tot acest timp am dormit vreo 7 ore am calculat în total. Primele zile am dormit câte 45 de minute, iar apoi am început să dorm mai mult”, a spus Bagoly Levente, potrivit Mediafax.

Ciclistul din Covasna susține că e mai important să fii pregătit din punct de vedere mental decât fizic, iar cheia succesului lui stă în alimentaţie. Nu consumă carne şi nu are niciun viciu.

"Am studiat oamenii care au rezultate bune şi am observat o tendinţă că ăştia sunt vegetarieni, aşa că m-am lăsat şi eu de carne de vreo doi ani de zile. Alcoolul l-am lăsat, tot aşa, de vreo doi ani jumate, nu mai beau nimic şi nu fumez de vreo 4 ani”, a dezvăluit Levente.

Turul României, în plan

Levy are în plan să ia parte la cea mai mare cursă din Europa îmbrăcat la costum: „Vreau să ajung la Transcontinental Race cu un Brompton din ăsta, cu o ţinută business, adică o să mă duc cu cravată la start, apoi vedem ce se mai întâmplă după 4000 km”.

De asemenea, plănuieşte să facă şi turul României la jumătatea lunii septembrie, în semn de protest că nu a putut participa la niciun concurs în acest an. 

Bagoly Levente a făcut trei tururi pe distanţă lungă în Europa şi în Turcia în 2013, 2014 şi 2015. El a terminat pe locul doi în 2018 la Silk Road Mountain Race în Kîrgîstan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel