Român, în Nisa: A murit în ochii mei

Un român aflat în Nisa a povestit momente de groază. Un copil i-a întins mâna să-l salveze, dar nu a reușit, iar copilul a murit în fața sa. 

"Stare de șoc! Nu pot exprima în cuvinte ce am putut vedea, ce s-a putut întâmpla. Cu un minut (înainte, n.r.) am traversat de pe partea cu marea pe partea hotelului și n-am apucat să văd decât în momentul în care m-am întors să merg contrasens, am văzut o femeie moartă, după care un alt bărbat și am zis: accident, dar ce caută mașina pe promenadă, că-i închisă? După care a început panica, nebunia, copil mort, oameni morți, creieri întinși pe asfalt, o mână într-o parte, un picior în altă parte... Carnagiu, totul e groaznic", a povestit Puiu Mușat, prin telefon la Digi24.

"El a văzut mult mai mult, eu am rămas în stare de șoc în mașină, șocat sunt și acum"

El a mai spus: "Mă aștepta cineva cu mașina ca să plecăm spre casă, s-a terminat focul de artificii și să ne îndreptăm spre casă, ne-am suit în mașină după care colegul și-a adus aminte că fetele lui sunt în mulțime, a coborât, a lăsat mașina în mijlocul străzii, a fugit după fete, nu răspundea nimeni la telefon. El a văzut mult mai mult, eu am rămas în stare de șoc în mașină, șocat sunt și acum". 

Bărbatul a spus că, de frică, oamenii săreau în mare sau fugeau în hotelurile și restaurantele de pe promenadă. "E groaznic să vezi un copil care îți întindea mâna să-l ajuți și nu puteai... a murit în ochii mei", a spus Puiu Mușat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel