Roger Federer va participa şi anul viitor la turneul de la Roland Garros

Tenismanul elveţian Roger Federer a anunţat că va participa şi în sezonul viitor la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, la care a revenit în 2019, după o absenţă de trei ani, înclinându-se în semifinale, în faţa spaniolului spaniolului Rafael Nadal.

"Voi participa la Roland Garros. Nu voi juca probabil foarte mult înainte de asta, pentru că am nevoie să petrec mai mult timp alături de familia mea. Avem nevoie de o pauză, mai ales că voi evolua şi la Jocurile Olimpice în 2020", a declarat Federer pentru CNN.

"Voi juca probabil la Roland Garros, Halle, Wimbledon şi JO, iar apoi poate la Cincinnati şi US Open", a dezvăluit elveţianul, chestionat în legătură cu programul său pentru sezonul viitor, după ce a anunţat în ultimele zile că va participa la Olimpiada de la Tokyo, din vara anului viitor.

În vârstă de 38 ani, Roger Federer este deţinătorul recordului de titluri de Mare Şlem (20), fiind singurul jucător din istorie care a câştigat de cel puţin cinci ori trei turnee majore diferite (Wimbledon, Australian Open şi US Open). El are un singur succes, în 2009, pe zgura Roland Garros, al cărei "rege" este Rafael Nadal, cu 12 titluri.

Federer este tenismanul care a ocupat cel mai mult timp fotoliul de lider al clasamentului ATP (310 săptămâni).
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel