Roboţi. Locuri de muncă incredibile pentru oameni după ce roboţii vor domina lumea

Viitorul arată din ce în ce mai rău pentru angajații care își văd locurile de muncă amenințate de roboți. Mai multe domenii de activitate vor fi gata, în următorii 20 de ani, să facă loc inteligenței artificiale în detrimentul oamenilor. 

Roboţii vor trebui să fie personalizați, astfel încât șansele să apară companii care să le permită oamenilor să își actualizeze roboții prin adăugarea de procesoare mai rapide sunt mari. Astfel, vor apărea locuri de muncă pentru oameni care să vină în ajutorul... roboţilor, scrie Daily Mail.

Pe măsură ce oamenii vor dezvolta legături mai puternice cu roboții lor sociali, va exista o cerere crescută pentru companii să ofere opțiuni de personalizare pentru roboți.

La fel ca oamenii, roboții vor avea nevoie de controale de „sănătate” periodice și verificări pentru a se asigura că totul se desfășoară fără probleme.

[citeste si]

De asemenea, sursa citată notează că oamenii vor dori să-și ia roboții cu ei în timpul călătoriilor, mai ales dacă vor dezvolta o legătură puternică față de ei. Acest lucru va determina companiile concentrate pe transport să intre în afaceri, presupunând realizarea unui spațiu adecvat de depozitare pentru roboți - cum ar fi valizele - precum și stații de încărcare și întreținere în afara caselor oamenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel