Robert De Niro a deschis în Santorini un nou hotel Nobu (VIDEO)

Sursă foto: Business Traveller
Sursă foto: Business Traveller

Robert De Niro își extinde lanțul Nobu, deschizând un hotel de lux în Santorini. 

Brandul hotelier de lux al lui Robert De Niro, Nobu Hospitality, își va deschide primul hotel din Grecia, pe insula Santorini în această primăvară, scrie Greek Reporter. Nobu este un nume în ascensiune în ceea ce privește domeniul hotelier de lux, dar este deja bine cunoscut în lumea restaurantelor ca un lanț internațional de restaurante de sushi de ultimă generație.

Cum a început Nobu

Brandul, care a fost fondat în urmă cu peste 25 de ani, a început în Los Angeles, cu primul restaurant al bucătarului japonez Nobu Matsuhisa, numit Nobu. Actorul De Niro a mâncat la restaurant și s-a îndrăgostit de abordarea inovatoare a lui Matsuhisa cu privire la bucătăria japoneză. El i-a propus un plan de afacere lui Matsuhisa, care presupunea deschiderea împreună a unui restaurant din Manhattan.

Matsuhisa, un autoproclamat perfecționist, a respins ceea ce pentru mulți părea a fi o afacere și o oportunitate ce apare odată în viață, deoarece a simțit că restaurantul său din Los Angeles, deși de succes, nu era încă perfect. El a vrut să se asigure că primul său restaurant funcționează la capacitate maximă înainte de a se extinde.

De Niro a respectat respingerea bucătarului și a lăsat oferta deschisă. Când a fost gata, Matsuhisa a bătut palma cu actorul și cei doi au deschis împreună restaurantul din Manhattan. Apoi s-au extins în afara SUA, cu restaurante de lux deschise în întreaga lume, în orașe precum Mexico City, Beijing și Istanbul.

Hotelul Nobu din Santorini se deschide în această primăvară

După succesul din domeniul restaurantelor, De Niro și Nobu, împreună cu omul de afaceri Meir Teper, s-au extins în domeniul hotelier în 2013. Cel mai recent proiect al lor, în Santorini, Grecia, va fi al 26-lea hotel Nobu din lume și al zecelea din Europa.

Situat în satul Imerovigli, care oferă unele dintre cele mai frumoase priveliști ale întregii insule, Hotelul Nobu va avea și un restaurant Nobu, un centru spa de lux și un centru de fitness.

De asemenea, vizitatorii se pot bucura de soare în piscina infinită pe două niveluri a hotelului sau se pot relaxa în vile cu piscină, care oferă priveliști uimitoare la mare.

Inspirați de arhitectura locală emblematică găsită în Santorini, arhitecții au proiectat Nobu folosind ca temă culorile albastru și alb, clasice pentru insulă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel