Revoluționarii apără Agerpres de... oligarhia condusă de Ion Iliescu

O serie de artiști au decis, pornind de la cazul Mădălina Manole, să își spună nemulțumirile legate de industria muzicală.În același context, organizațiile de revoluționari au considerat că e momentul să reamintească faptul că Ion Iliescu este vinovat pentru orice se întâmplă în țară. Săptămâna trecută un jurnalist a descoperit că Agerpres a inventat un interviu care a fost publicat cu o zi înaintea morții Mădălinei Manole. Ceea ce toată presa a considerat ca fiind ultimul interviu acordat de artistă era de fapt o compilație de materiale mai vechi. Revoluționarii au sărit în apărarea agenției de presă, identificând și vinovatul pentru incident: Ion Iliescu.

Comunicatul dat publicității recent nu lasă loc la comentarii: „Alianța Națională pentru Justiție și Dreptate 21, iniţiată de Teodor Mărieş, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, precum şi cele peste 30 de organizaţii civice şi sindicale semnatare ale acestui comunicat, consideră că în ultimii doi ani Agenţia Naţională de Presă Agerpre a fost cea mai obiectivă, onestă şi corectă agenţie de ştiri din România.

Eroarea privitoare la o informaţie Agerpres prilejuită de decesul Mădălinei Manole, este exclusiv individuală. Această eroare nu poate fi reproşată Agenţiei Naţionale de Presă, ci doar persoanei care a comis respectiva eroare.

Considerăm că în acest fel, oligarhia securisto-comunistă dirijată de Ion Iliescu, scenaristul balului mascat la care asistăm neputincioşi de peste 20 de ani, încearcă blamarera şi discreditarea Agenţiei Naţionale de Presă A, ca reprimare faţă de prezentarea obiectivă, onestă şi corectă, în ultimii doi ani, a acţiunilor societăţii civile pentru decomunizarea şi reformarea României prin aflarea Adevărului despre terifiantele crime comuniste şi neocomuniste din perioada infracţională decembrie 1989 - iunie 1990, în condiţiile în care majoritatea covârşitoare a responsabililor acestor crime nu au fost trimişi în judecată.

Subliniem că începând din 2005, Ion Iliescu este urmărit penal fără să fie trimis în judecată pentru genocidul neocomunist din 22-28 decembrie 1989, conform declaraţiei procurorului general din 18 ianuarie 2010. Totodată, Ion Iliescu este principal responsabil pentru fratricidul din iunie 1990 conform rechizitoriului din august 2007 formulat de procurorii conduşi de gen.Dan Voinea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel