REVOLTĂ la Buzău. Personaj controversat, la conducere. Document-cheie

Prefectul de Buzău, George Sava, a fost demis de Guvern. În locul său a fost numită, temporar, Aurelia Mitrea, consilier superior la Casa Judeţeană de Pensii Buzău. Această numire a stârnit vâlvă, mulți nefiind de acord cu decizia Guvernului.

Aurelia Mitrea a pornit cu stângul. Aceasta nu a ştiut să spună presei nici care au fost criteriile pe baza cărora a fost selectată de primul ministru pentru a ocupa această funcţie, dar nici cum şi-a numit şef de cabinet tocmai pe fostul director de campanie al PNL, figură destul de controversată a municipiului Buzău.

Ionica Tarău, reprezentantă a societății civile, acreditată la Camera Deputaților în relația cetățean - parlamentar din 2008 în Comisia pentru drepturile omului, a adresat o interpelare ministrului Petre Tobă și premierului Dacian Cioloș. Ionica Tarău cere explicații, în numele buzoienilor, în ceea ce privește numirea Aureliei Mitrea în funcția de prefect al județului Buzău.

(w670)

(w670)

Ionica Tarău lansează o serie de întrebări pentru Dacian Cioloș:

1. Cine a făcut propunerea pentru doamna Aurelia Mitrea în funcția de prefect al județului Buzău?

2. Cum a fost numit domnul Vasile Dinu, patron de bar pentru striptease mulți ani, o persoană controversată, după cum ne informează presa?

3. Dacă a fost ales, așa cum a declarat public, datorită CV-ului, vă rugăm să precizați care persoane au mai fost audiate sau care persoane și-au depus CV-ul spre evaluarea lor pentru funcția de director la cabinetul prefectului?

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel