EXCLUSIV  REVELION 2022. Nicușor Dan nu va organiza petrecere în aer liber pentru locuitorii din București

Nicușor Dan
Nicușor Dan

Nicușor Dan nu va organiza petrecere în aer liber, de Revelion 2022, pentru locuitorii din București. Răspunsul a fost transmis în exclusivitate pentru DC News.

Primăria București a răspuns la o solicitare DC News privind organizarea unui eveniment în aer liber, în Piața Constituției - sau alt loc - de Revelion 2022.

„Sunt Anca Murgoci, redactor www.dcnews.ro. Avem o întrebare pentru domnul primar Nicușor Dan. Dat fiind faptul că s-au ridicat restricțiile cu privire la organizarea de evenimente în aer liber specifice Revelionului, Primăria București va organiza un eveniment în aer liber, în Piața Constituției - sau alt loc? Va fi vreun concert în noaptea dintre ani în București, în aer liber, organizat de Primăria București? Dacă da, vă rog să ne dați mai multe detalii despre eveniment - cine va cânta la concert și alte detalii. Dacă nu, vă rog să ne spuneți motivul”, a fost întrebarea DC News.

Răspunsul transmis de Primăria București:

„Primăria Municipiului București nu va organiza anul acesta spectacole de Revelion. 

Primarul General, Nicușor Dan, a explicat că noile condiții de participare la evenimente publice au fost anunțate la începutul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că nu a mai fost timp pentru organizarea acestora. 

Primarul General a mai declarat că operatorii privați care doresc să organizeze spectacole de Anul Nou o pot face, după plata taxelor necesare și conform legislației în vigoare”, a fost răspunsul transmis în exclusivitate la solicitarea DC News.

VEZI ȘI: Constantin Toma, primul primar care organizează petrecere de Revelion 2022 în aer liber: Nu trebuie făcute licitații, ci doar să ai o sumă. E o singură problemă

Guvernul a decis: liber la petrecerile de Revelion în aer liber, dar au timp primăriile să organizeze astfel de evenimente? Constantin Toma, edilul de la Buzău, este primul care a răspuns afirmativ.

Constantin Toma este primul primar care, după ce s-a anunțat că în noaptea de Revelion se vor putea organiza petreceri în aer liber, a luat o decizie: buzoienii vor putea petrece alături de cei dragi, dar și de câțiva artiști, pe platoul din Piața Dacia. 

Astfel, Buzăul reia tradiția organizării de spectacole. 

Contactat de DC News, primarul Constantin Toma a spus că a luat această decizie pentru că "așteptarea oamenilor este foarte mare." "Anul trecut nu s-a ținut, normal că oamenii așteptau așa ceva.", a adăugat el.

"Ne-am gândit ca în Piața Daciei, în piața centrală din oraș, să facem un spectacol în aer liber cu invitați, cu artiști, care va ține până la ora 01:00.", a dezvăluit Constantin Toma (PSD) pentru DC News. 

Primarul Buzăului este convins că totul va fi gata la timp, mai ales că "nu trebuie făcute licitații aici, ci doar să ai o sumă."

O singură problemă: Foarte multe "capete de afiș" au deja ceva plănuit pentru noaptea dintre ani.

Asta nu înseamnă însă că detaliile se pun ușor la punct. "Ne-am trezit târziu...", a mai spus edilul, precizând că foarte multe "capete de afiș" au deja ceva plănuit pentru noaptea dintre ani. 

"Dar cu siguranță vom fi gata la timp și cu sceno-tehnica, cu absolut tot ce trebuie.", a adăugat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel