REVELION 2021, interdicție. Berbeceanu: EVIDENT!

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu
Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a amintit că starea de alertă a fost prelungită pentru încă 30 de zile, iar măsura interdicţiei de circulaţie după ora 23.00 rămâne în vigoare şi în noaptea de Anul Nou.

„Reamintim că prin HG a fost prelungită starea de alertă şi, în cadrul acestei măsuri, există şi interdicţia de circulaţie după ora 23.00. Într-adevăr, aceste sărbători vor fi puţin diferite, dar este în sprijinul populaţiei. Aceste măsuri nu sunt măsuri de pedepsire, ci de a proteja împotriva răspândirii coronavirusului.

Îi vom ruga pe toţi, cu inistenţă, să încercăm să respectăm normele în vigoare, în mod deosebit distanţarea fizică, să ne protejăm folosind masca în mod corespunzător. Să încercăm să depăşim această pandemie şi să ne bucurăm, totuşi, şi de sărbători. Să nu fie nevoite autorităţile să adopte restricţii mai severe”, a spus Traian Berbeceanu, vineri, la Antena 3.

 Întrebat, dacă oamenii ies în faţa blocului în noaptea de Revelion, se încalcă interdicţia de circulaţie după ora 23.00, a spus „evident”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel