Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Retrogradarea lui Venus în semnul Capricornului va testa relațiile. Daniela Simulescu, emisiune specială

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Daniela Simulescu a realizat, la DCNewsTV, o emisiune specială despre retrogradarea lui Venus în semnul Capricornului.

Retrogradarea lui Venus în semnul Capricornului (19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022) va testa relațiile cele mai lungi, cele în care s-a instalat sentimentul de blazare, dar și cele în care nu mai există sentimente deloc, sau ne va face să ne îndrăgostim de persoane care vor dispărea repede din viața noastră, precizează Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens. De asemenea, foști parteneri vor da târcoale, potrivit astrologului.

De ce este bine să evitați decizii importante pe plan amoros până pe 29 ianuarie aflați de la Daniela Simulescu într-o nouă emisiune ce va fi difuzată marți, începând cu ora 10.00, la DCNews și DCNewsTV.

Rămâneți alături de noi!

Horoscop 22 noiembrie 2021

 

Berbec

Reușești să împaci cu succes partea ta mai curajoasă cu aceea mai pesimistă. Îți dai seama că încrederea te poate scoate din orice bucluc.

Taur

Multe dintre evenimentele zilei nu sunt de controlat. Tot ce poți este să îți dai timp și spațiu să le observi și abia pe urmă să iei o decizie.

Gemeni

Reflectoarele astrale vor fi pe relație și partener. Te vei implica mai mult în viața lui sau el va fi mult mai atent la ceea ce tu întreprinzi.

Rac

Astăzi ai nevoie mai mult ca oricând să muncești, să te simți util sau să te ocupi eficient de treburile casei. Cumva, munca te echilibrează.

Leu

Este o zi în care trebuie să te pui pe primul loc în absolut orice vei face. Și nu neapărat din egoism, ci pentru că așa îți vei seta limite personale.

Fecioară

Vrei să stai mai mult pe acasă. Îți vei refuza prietenii și chiar vei renunța la a mai face ore suplimentare. Cel puțin, asta îți cer astrele.

Balanță

Vei avea un spirit justițiar uimitor. Dezabaterile pe care le vei începe chiar tu te vor ajuta să îți dai seama că ești capabil de multe.

Scorpion

Atenția ta va fi îndreptată doar către zona financiară. Câți bani ai, ce facturi ai de plătit, ce cumpărături ai de făcut.

Săgetător

Vei primi o nouă porție de energie. Intrarea Soarelui în semnul tău te va împinge de la spate. Te poți folosi de acest tranzit în orice domeniu al vieții tale.

Capricorn

Cea mai eficientă armă a ta va fi intuiția. Pe care, de obicei, nu o folosești. Dacă vei fi mai atent la oamenii din jur, vei avea multe emoții.

Vărsător

Vei fi greu de ținut în casă. Vrei să te vezi cu prietenii, să ieși în oraș, să mergi la evenimente sau în vizite. Apropiații te vor ajuta în acest sens.

Pești

Soarele va tranzita zona carierei. Șefii te vor vedea cu ochi mai buni, iar tu vei avea curaj să pui în aplicare unele idei îndrăznețe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel