Reţetă pentru o catastrofă. Vânătoarea de ouă de lângă Bacău se putea termina tragic

Captură video
Captură video

O vânătoare de ouă aruncate din avion s-a terminat cu scandal pe un aerodrom de lângă Bacău. Pilotul Cezar Osiceanu numeşte evenimentul "reţetă pentru o catastrofă". 

Chiar dacă startul vânătorii de ouă a fost impresionant şi mii de oameni, copii şi adulţi, s-au pornit în pas alergător în căutarea comorilor, numărul de ouă aruncate din avion a fost destul de mic, astfel că mulţi dintre participanţi au rămas cu punga goală. Părinţii au izbucnit şi au cerut explicaţii, dar şi banii pe biletele de acces, care au costat câte 90 de lei de persoană. 

Organizatorii au explicat, conform ŞtirileProtv, că au fost depăşiţi de amploarea evenimentului şi au pus stângăciile pe seama faptului că a fost prima ediţie. 

Pilotul Cezar Osiceanu spune că evenimentul este "reţetă pentru o catastrofă". Iată explicaţiile sale. 

"Faci o fiesta locală, încasezi bani mulți pe promisiuni cvasi electorale, faci reclamă din timp, declari vânătoare de ouă de Paști pe moca, aduci niște avioane ultraușoare și gata, stai ca la pescuit să vezi cine “mușcă”!

Decolează avionul ultraușor care trebuia să arunce ouăle pe sol spre a fi găsite de copii, doar că se defectează ceva și revine la aterizare cu ouă cu tot. 

Aterizează avioneta al cărei pilot, în mod inexplicabil, după oprirea pe pista înierbată, nu oprește motorul și stă cu elicea învârtindu-se în regimul de ralanti al motorului. Organizatorii locali, în loc să asigure zona, dau buzna cot la cot cu copiii după ouăle fermecate. 

Imaginile sunt incredibile și terifiante în același timp! 

O pală de vânt care să întoarcă doar cu vreo 15 grade avioneta, în special spre stânga, și asistam la un veritabil carnagiu! 

Fără cuvinte sau fără prea multe cuvinte, nu-i așa?", a transmis Cezar Osiceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel