Rețetă mici de casă. Așa prepari CORECT pasta de mici, trucul SECRET al bucătarilor adevărați

Așa faci cei mai buni mititei de casă. 

Ingrediente:

500 g carne de porc/oaie tocată, 1 kg carne de vită tocată, 1/2 lingură bicarbonat de sodiu, 300 ml apă+un cub concentrat supă de vită/supă concentrată de vită, boia de ardei dulce, 2-3 căței usturoi, 1/2 linguriță pudră de usturoi, 2 lingurițe sare, piper, cimbru

Mod de preparare:

După ce cureți bine carnea, toac-o în mașină. Recomandată este carnea de vită mai macră, iar carnea de porc, mai grasă. Ar trebui să ai cca 1/3 grăsime la 2/3 carne macră.

Tot prin mașina de tocat dă și cățeii de usturoi, apoi adaugă și restul ingredientelor: bicarbonat de sodiu, boia, pudră de usturoi, sare, piper și cimbru.

Frământă ingredientele pentru 25-30 minute la robot sau pentru 40-45 minute la mână, până când carnea devine o pastă omogenă. Pe măsură ce frămânți, toarnă apa în care ai dizolvat un cub de concentrat de vită sau supă concentrată făcută în casă.

După ce obții o pastă omogenă, acoperă recipientul cu capac sau folie și dă-l la frigider pentru minim 4 ore. Formează apoi micii, înmuind mâinile în apă periodic, și frige-i pe grătar pentru aprox. 5-6 minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel