Remus Cernea, gest impresionant într-o zi specială- FOTO

cernea
cernea

Duminică a fost Ziua Mondială a Animalelor. Deputatul Remus Cernea a făcut un gest impresionant în această zi, un gest exemplu pentru toți iubitorii de animale. 

Cei care s-au implicat activ în salvarea animalelor apelează, de fiecare dată, la aceiași salvatori, pentru că știu că ei îi vor ajuta. Remus Cernea, duminică seară, a ales să salveze el, un gest care, dacă l-ar face fiecare iubitor de animale, ar ajuta la salvarea mai multor vieți. Câinele salvat își caută stăpân. 

"Chiar in aceasta seara de 4 octombrie - Ziua Mondiala a Animalelor - coborand la un magazin dupa paine si apa, am intalnit un catelus dragalas care parea abandonat pe strada. E inca puiut... Foarte prietenos cu oamenii dar trist si singur. Nu am putut sa il las acolo asa ca acum e la mine. Cum a dat de un camin, a adormit, semn ca era epuizat dupa ce cine stie de cand a stat pe afara. Ii era si foarte sete... Cine doreste sa il adopte este rugat sa imi trimita un mesaj privat!", a scris deputatul Remus Cernea, pe pagina sa de Facebook. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel