Amănunt interesant despre înregistrările lui Pătraru de la TVR

Gabriel Andronache, autorul romanului Ich bin ein Berliner, a tras o concluzie după cazul Dragoș Pătraru și înregistrările de la TVR cu Doina Gradea.

"Starea Nației române:

Un tip care te înregistrează pe ascuns", a fost concluzia lui Gabriel Andronache apreciată de zeci de oameni pe contul său de Facebook.

"Dacă și turnătoria a ajuns act civic, apoi ne-am întors înainte de 89", a completat ulterior.

Reacția Doinei Gradea

Amintim că preşedintele - director general al SRTv, Doina Gradea, susţine, într-un comunicat, că materialele prezentate de jurnalistul Dragoş Pătraru sunt trunchieri ale unor înregistrări realizate nelegal, din întrevederi sau convorbiri purtate cu acesta sau din discuţii avute în spaţii private.

Gradea precizează că va întreprinde "toate demersurile legale pentru a apăra interesele SRTv", iar ca persoană privată îşi rezervă dreptul ca, "prin aceleaşi mijloace legale", să îşi protejeze "spaţiul personal de orice încălcare brutală şi nelegală a acestuia".

Răspundere în fața legii

"Fără dubiu, cele prezentate de Dragoş Pătraru sunt neadevărate, neexistând nicio măsură luată împotriva vreunui jurnalist din Direcţia Ştiri sau de eliminarea a vreunei ştiri din program, acestea fiind difuzate în mod normal, fără imixtiuni. În măsura în care a fost lezată demnitatea vreunui coleg doresc să îl asigur că nu am avut nicio clipă intenţia de a-l jigni în vreun fel, drept pentru care înţeleg să îmi cer scuze public pentru situaţia creată. Ca preşedinte-director general al TVR voi întreprinde toate demersurile legale pentru a apăra interesele acestei instituţii. Ca persoană privată îmi rezerv dreptul ca, prin aceleaşi mijloace legale, să îmi protejez spaţiul personal de orice încălcare brutală şi nelegală a acestuia", afirmă Gradea în comunicat.

[citeste si]

Ea spune că cel care a înregistrat acele convorbiri va răspunde în faţa legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel