Remarcă după pozatul cardului CEC tăiat cu foarfeca după episodul ”o zi liberă”

CEC Bank a rupt contractul cu Papaya, agenția care "și-a luat liber să protesteze" în ziua moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Radu Herjeu a făcut un comentariu vizavi de acest subiect după ce a circulat pe Facebook o imagine cu un tănâr care tăia cardul CEC cu foarfeca.

”Gesturile astea patetice cu pozatul cardului CEC taiat cu foarfeca, in semn de protest, imi amintesc de revolta de dupa inchiderea TVR Cultural. Daca te luai dupa numarul nemultumitilor, ai fi crezut ca susnumitul post tv era lider permanent de audienta.

Si acum, daca te iei dupa cati anunta ca isi retrag banii de la infama banca de stat, ai crede ca toti tefelistii aveau conturi acolo. Pai asta nu ar insemna un esec pentru... sa spunem seful ala rezistent de la Raiffeisen?! #Penibilul_Salveaza_Romania”, a fost mesajul lui Radu Herjeu.

În altă ordine de idei, nu este normal ca o firmă să se implice în politică. Cel mai probabil, dacă CEC Bank nu rupea contractul, putea să ostilizeze mai bine de jumătate din populația României pentru că orice instituție se adresează și electoratului PSD. Votanții acestui partid, care aveau acolo conturi, s-ar fi putut simți ofensați și ar fi putut acuza respectica firmă de activism politic. Dacă Papaya dădea o zi libera fără să facă și postarea respectivă pe Facebook, probabil nu s-ar fi ajuns aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel