RELAȚII. Dana Chera: Puneți-vă aceste întrebări. Sunt ESENȚIALE

Rodica Mitu / 10 feb 2018 / 19:24 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dana Chera, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, a abordat, alături de invitații ei, subiectul privind relațiile toxice.

În acest context, sâmbătă seară, Dana Chera le-a propus telespectatorilor un exercițiu ce a luat forma unor întrebări, care, în opinia jurnalistei, sunt esențiale.

"Puneți-vă aceste întrebări, care sunt esențiale. Mi se pare că strâng în ele toată esența subiectului", a spus Dana Chera, punctând că relații nu înseamnă doar relații de cuplu, ci și de prietenie, serviciu.

 

Întrebările 

Ce mă ține în această relație?

Ce îmi oferă și cred că nu pot să îmi asigur SINGURĂ?

De ce îmi este teamă să plec din această relație?


"Încercați să răspundeți sincer"

"Puneți-vă aceste întrebări chiar dacă situația în care sunteți este una fericită, și îmi doresc cu tot sufletul să fiți în relații fericitem acasă, la serviciu. Sunt trei întrebări esențiale. A doua este fabuloasă, din punctul meu de vedere. (...) Relația de dependență dintre oameni este, uneori, mai grea decât moartea. Dependența, lipsa de încredere în celălalt, dorința de a controla totul, de a ne uita în telefon, pe Facebook. (...) Ca și cum, ai n-ai treabă, ești bine, nu ești, stai la coadă la doctor. Poate, cine știe, ai ceva", a spus Dana Chera.

[citeste si]

"Încercați să răspundeți sincer la ele. O să vedeți că lucrurile se clarifică", a adăugat jurnalista.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22