Regina Elisabeta, bilet de adio pe sicriul Prințului Philip. Povestea neștiută a poreclei "Lilibet", semnătura Reginei

Regina Elisabeta a scris de mână un mesaj de adio pe care l-a pus pe sicriul Prințului Philip. Povestea neștiută a numelui ”Lilibet”. 

Un băiat de 13 ani, mister la înmormântarea Prințului Philip. Cine este copilul de pe lista celor 30 de invitați la ceremonie

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Prințul Philip, Duce de Edinburgh, au avut o poveste de iubire impresionantă și mult încercată odată cu urcarea pe tron a Reginei. 

În luna noiembrie 2020, cei doi au aniversat 73 de ani de căsnicie și au marcat momentul printr-o fotografie cu cei doi, în timp ce răsfoiau felicitările de la cei trei strănepoți ai lor, copiii, Prințului William și a lui Kate Middleton, George, Charlotte și Louis. 

Ceremonia de înmormântare a Prințului Philip a fost un moment extrem de emoționant și a poziționat-o pe Regina într-o ipostază pe care mulți dintre iubitorii Familiei Regale nu au mai întâlnit-o.

La 94 de ani, după o poveste de iubire demnă de invidiat, Suverana Marii Britanii i-a adus un ultim omagiu soțului său.

Aceasta lăsat pe sicriul ducelui de Edinburgh un bilet scris de mână, sub semnătura simplă și plină de semnificații: "Lilibet".

Kate Middleton, "Regina perfectă". Gesturi și semnificații care au uimit întreaga lume la înmormântarea Prințului Philip: Stânca de care va depinde monarhia

Povestea numelui "Lilibet"

Nu sunt mulți cei care știu povestea numelui "Lilibet", încă acesta are o semnificație aparte pentru Regina Elisabeta. 

Povestea poreclei a început încă din copilăria Reginei, când aceasta nu putea să-ți pronunțe corect numele, așa că tatăl ei, Regele George al VI-lea, i s-a adresat exact așa.

"Lilibet este mândria mea, Margaret (n.r. sora Reginei) este bucuria mea!", a spus la acea vreme Regele George.

Porecla a fost preluată și de Prințul Philip, care a fost și ultima persoană care i s-ar fi adresat cu acest apelativ de alint Reginei.

Pe sicriul lui Philip, pe lângă scrisoarea lăsată de regină, au mai fost așezate sabia prințului, chipiul de comandant al marinei militare şi o jerbă de flori.

Palatul nu a comentat subiectul, considerându-l ca pe un amănunt care ține de "viața privată".

Un băiat de 13 ani, mister la înmormântarea Prințului Philip. Cine este copilul de pe lista celor 30 de invitați la ceremonie

Regina Elisabeta, mai aproape de Prințul Philip. Se mută de la Palatul Buckingham

Potrivit Daily Express, Regina Elisabeta a II-a va petrece mai puțin timp la Palatul Buckingham și își va stabili reședința principală la Castelul Windsor, ca să fie mai aproape de Prințul Philip.

Momentan, la Palatul Buckingham se efectuează lucrări de renovare în valoare de aproape 370 de milioane de lire. Chiar și așa, biroul reginei va rămâne aici. Însă regina va locui în continuare la Castelul Windsor și este puțin probabil să mai stea vreodată la Buckingham.

Regina Elisabeta și Prințul Philip, poveste de iubire inedită. S-au îndrăgostit când ea avea doar 13 ani. "Zeul grec absolut", sacrificii pentru inima Suveranei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel