Regele Mihai. Mesajul principesei Margareta la aniversarea a 94 de ani a Suveranului Românniei

Majestatea Sa Regele Mihai I a împlinit,  duminică,  vârsta de 94 de ani. În cinstea fostului suveran, Ateneul Român a gazduit un concert caritabil.

Din nefericire, lipseste chiar sarbatoritul, iar evenimentul este unul umbrit de griji. Regina Ana, este suferinda. Informatie a fost confirmata chiar de Principesa Margareta care marturiste ca mama sa este slabita si ne indeamna pe toti sa ne rugam pentru insanatosire.

"Familia Regala si intreaga societate sarbatorim astazi pe tatal meu, Regele Mihai, la varsta de 94 de ani. Majestatea Sa a traversat aproape un secol de viata cu statura unui om de Stat adevarat: calm, brav, bun si drept. Cand a fost vorba despre legamantul sau si despre principii, Regele a stiut sa fie ferm, uneori necrutator. Tatal meu m-a invatat, in calitate de succesor, sa traiesc la inaltimea valorilor si credintei sale. Regele a dorit sa fie astazi in mijlocul societatii romanesti, sa deschida portile Palatului Elisabeta, sa reverse iubirea si binecuvantarea lui catre noi toti. Nu a putut sa o faca, fiindca mama mea se afla intr-o stare de slabiciune si suferinta. Sa ne rugam cu totii pentru Regina noastra si sa uram Regelui, la aniversarea a 94 de ani, la multi ani cu sanatate", este mesajul transmis de Principesa Margareta.

[citeste si]

In aceasta situatie delicata regele a preferat sa ii fie alaturi Reginei Ana. Cei doi formeaza un cuplu de 7 decenii, fiind cel mai longeviv cuplu regal din istoria Romaniei

La Ateneul Roman a avut loc  cea de-a opta editie a concertului Regal de strangere de fonduri pentru tinerele talente. Ca de fiecare data, evenimentul a fost rezidat de principesa Margareta, custodele coroanei regale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel