Referendum. Pătraru: Uau! Bravo nouă!

Jurnalistul Dragoş Pătraru a comentat, printr-un mesaj transmis pe pagina sa de socializare, rezultatul referendumului pentru familie. 

Dragoş Pătraru a comentat rezultatul referendumului într-un mesaj pe Facebook, apreciind faptul că românii au dat un exemplu de maturitate prin boicotarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie. Iată ce a scris Pătraru:

"Nu că n-a trecut, s-au făcut de rahat toți cei care au susținut mizeria asta, care ar fi deschis drumul unor abuzuri pe care mulți nici nu și le pot imagina. Sunt atât de mândru de ce-am făcut azi, împreună, ca nație! Să spunem întregii lumi că noi, românii, suntem atât de maturi, atât de civilizați, atât de educați, atât de europeni, atât de empatici! Uau! Bravo nouă!

Nu sunt doar foarte bucuros că n-a trecut, dar confirmarea că suntem atât de mulți oameni încă sănătoși la cap și susținători fermi ai drepturilor omului îmi dă speranță și energie. Și sens, alături de toți oamenii ce vor o democrație solidă și un stat care nu lasă oameni în urmă și pune grija pentru cetățeni și respectarea drepturilor tuturor pe primul loc", a scris jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel