Rectificare bugetară nouă, supusă votului. Ședință extraordinară

Bugetul consolidat
Bugetul consolidat

O nouă rectificare bugetară va fi supusă votului aleşilor locali în şedinţa extraordinară de vineri, cele mai mari sume fiind solicitate de Direcţia edilitară pentru societatea de transport public, de aproape 7 milioane de lei.

Potrivit Raportului de specialitate, suma este necesară ca "subvenţii de acoperire a diferenţelor de preţ şi tarif" în cuantum de 5,7 milioane de lei şi pentru reparaţii curente, în valoare de 1,93 milioane de lei.

Bugetul Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT) aprobat la începutul anului se ridica la 108 milioane de lei, din care aproape 90 de milioane de lei proveneau de la Primăria Municipiului Timişoara, iar până acum de la municipalitatea a primit aproape 70 de milioane de lei.

Potrivit estimărilor iniţiale, în acest an, STPT ar urma să aloce aproape 60 de milioane de lei pentru cheltuieli cu personalul, din care 56 de milioane de lei pentru salarii, aproape 7 milioane de lei pentru bonusuri. Din primăvară, STPT a preluat sarcina asigurării mentenanţei sistemului public de iluminat stradal, prin votul aleşilor locali, cu condiţia ca societatea să nu poată subcontracta serviciile la care se angajează într-o cotă mai mare de 20%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel