Realitatea PLUS se destramă. Demisii în lanţ ale angajaţilor

Florin Răvdan / 28 ian 2020 / 23:42 Salveaza PDF Comentarii

Postul Realitatea PLUS se confruntă cu o serie de demisii în lanţ, mai mulţi angajaţi ai postului alegând să plece la Digi 24 şi la posturile Intact. 

Printre cei care pleacă se numără Carmen Tudor (Editor of the Day) şi trei jurnalişti de la departamentul NewsDesk, Bianca Păpureanu, Alin Cîndea şi Andreea Sumanu, aceasta din urmă fiind şi şefa secţiei. Toţi vor trece la Digi24.

Şi Mădălina Mihalache, reporter care acoperea subiectele legate de Partidul Social Democrat, şi-a dat demisia de la Realitatea Plus şi urmează, de la 1 februarie, să apară la Antena 3.

Nu sunt singurele plecări 

 

Conform Adevărul, mai arată şi că în ultima lună au avut loc mai multe plecări. Raluca Mandoiu, redactor la emisiunea realizată de Denise Rifai, soţul ei, operatorul Răzvan Bordei, precum şi un alt operator, Marian Mandache, au migrat către posturile Intact. Alţi doi editori – Lucia Cujbă şi Mirona Simion – au demisionat la începutul anului, în timp ce la mijlocul lunii ianuarie, în mod subit, redacţia postului a fost înştiinţată printr-un mail că Adriana Matei nu mai este EOD.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24