Reacția NEAȘTEPTATĂ a terasei din Herăstrău unde a fost mega party în starea de alertă

Terasa care a făcut petrecere în stare de alertă în Parcul Herăstrău a transmis un mesaj după imaginile incredibile de sâmbătă, 16 mai.

După ce au văzut că imaginile de la petrecere au ajuns în presă, administratorii terasei au anunțat că duminică nu va mai fi nicio petrecere. Anunțul vine după ce inițial au zis că vor avea party și pe 17 mai de la ora 14.00. Planurile le-au fost stricate de jurnaliștii care au dat imaginile.

Zeci de tineri s-au distrat, au cântat și au dansat în Parcul Herăstrău în stare de alertă. Petrecăreții nu au respectat nicio regulă de protecție împotriva infectării cu coronavirus. Tinerii nu au purtat mască de protecție, cât despre respectarea distanțării sociale... nici vorbă! Au dansat umăr la umăr sărbătorind ieșirea din starea de urgență. Și nu doar atât! S-au filmat și au postat imaginile de la petrecere pe rețelele sociale.

”Anunț important către #funkynation, pentru ca unii dintre voi ați fost azi în Parcul Herăstrău: având în vedere numărul mare de persoane aflate astăzi în jurul locației #funkyloungeherastrau la care nu ne-am așteptat, am decis să suspendăm momentan activitatea de vânzare la geam, în regim TAKEAWAY pentru siguranța tuturor. Să ne revedem cu bine!”, a transmis Funky Lounge Herăstrău.

VEZI ȘI: REVOLTĂ după ce o terasă a făcut petrecere în Herăstrău! Val de mesaje ale tinerilor: "Să vă ÎNCHIDĂ!"

(w670)

VEZI ȘI: PETRECERE în Herăstrău în pandemie! IMAGINI INCREDIBILE / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel