REVOLTĂ după ce o terasă a făcut petrecere în Herăstrău! Val de mesaje ale tinerilor: ”Să vă ÎNCHIDĂ!”

Este revoltă în online după ce Funky Lounge Herăstrău, o terasă din București, a avut o reacție surprinzătoare după ce imaginile cu petrecerea organizată acolo au ajuns în presă.

”Anunț important către #funkynation, pentru ca unii dintre voi ați fost azi în Parcul Herăstrău: având în vedere numărul mare de persoane aflate astăzi în jurul locației #funkyloungeherastrau la care nu ne-am așteptat, am decis să suspendăm momentan activitatea de vânzare la geam, în regim TAKEAWAY pentru siguranța tuturor. Să ne revedem cu bine!”, au transmis patronii de la Funky Lounge Herăstrău.

Problema este că, înainte de acest anunț, înainte ca imaginile cu petrecerea la care au participat o mulțime de tineri au apărut în presă, patronii îi invitau pe oameni și duminică la party. 

Tinerii i-au sancționat și le-au lăsat foarte multe mesaje pe Facebook în care i-au criticat pentru anunțul făcut după ce au organizat petrecerea negândindu-se că pun în pericol viața petrecăreților. Cei care au postat reacții au sancționat, în primul rând, ipocrizia patronilor. Mai exact, abia după ce au anunțat petrecerea, după ce s-a făcut tam-tam în mediul online, organizatorii ”au decis” să închidă terasa gândindu-se la ”siguranța oamenilor”.

VEZI ȘI: Funky Lounge Herăstrău, petrecere. Mihai Morar: E o diferență între organizatori și cei din Piața Victoriei



Iată mesajele:


1.  Ba fix la asta v-ati așteptat, sa fie puhoi de oameni. Pentru niște pesos în plus, ați călcat în picioare horeca care stă încă o lună în casă. Ce mesaj inept și redus. Într-o industrie normală, ar trebui să dispăreți urgent. Câtuși de puțin demn ar fi fost o mea culpa însă chiar și în 12 lea ceas, tot slinoși moral o ardeți cu asemenea postare grobiană.

2. Cu siguranță nici nu a fost asta intenția voastră, de fapt. Oricine își dorește "puțini" clienți, motiv pentru care ați făcut și event pe acest canal de socializare. Până acum d-abia asteptați să vedem împreună răsăritul și peste noapte închideți pentru "siguranța" tuturor. Slabă comunicarea voastră și la fel de jenantă. 

3. Sper sa va inchida de tot asa cum ne-am inchis si noi proiectele si firmele in toata perioada asta!

4. Si uite asa contribuiti 100% la umplerea spitalelor! Va uram constiinta curata! In calitate de om sunt oficial dezamagit, in calitate de om din industria muzicala (care simte lipsa publicului) sunt oficial dezgustat de atitudine. Era de asteptat ca la un asemenea event distantarea sociala sa fie 0. Pacat! Snobism si inconstienta 100%. Alooo PR-u doarme? Simtul raspunderii s-a dus calare pe banconta?

5. Sper din toata inima sa nu va mai dea autorizatie de functionare deloc, mizeriilor!

6.  Sper sa va inchida pentru totdeauna, iresponsabili ahtiati dupa bani ce sunteti.

7. BĂĂĂĂĂ! BĂĂĂĂĂ! Cât de nenorociți să fiți? CÂT? Cum, mă, să chemați oamenii în parc, la party? Cum să spuneți, mă, că nu vă așteptați la un număr mare de clienți? Vă doresc multă pușcărie, imbecililor! Nu pot să cred! Am stat în casă două luni de mă paște depresia, ca să aștept ziua în care îmi voi revedea prietenii și rudele, în siguranță, și voi chemați oamenii la ditamai petrecerea? Doamne, de mult n-am mai fost atât de furios!

8. Sunteti niste nenorociti. Cum sa dai vina pe om, cand tu ai anuntat pe tot social media evenimentul cu dj, ai pus la dispozitie perne si prosoape pentru a da posibilitatea oamenilor sa se stranga langa jegu tau de locatie? Cat de mincinosi sa fiti? Sper sa fie ultimul party. La multi ani cu EXECUTARE din tot sufletul! PS: Vinovat este si cine s-a dus de azi de la pranz si a inceput sa posteze pe social media, si voi imbecililor sunteti vinovati!

9. De luni o sa platiti niste amenzi monstru. praful se alege de voi... niste jigodii. sa va luati lumanari din banii facuti azi!

10. Ștergeți comentarii... clar nu erați pe câștig și vă păsa de oameni, nu de încasări... Penibil...

11. Daca nu veneau televiziunea si politia nu suspendați nimic!!! Sunteti praf.

12. Sper, din toată inima, că organizatorii vor plăti penal pentru ce s-a petrecut la Funky Lounge Herastrau. În seara asta, prostia nu a avut vârstă și nici statut social. Mă rog la Dumnezeu să nu se întâmple vreo nenorocire după zilele astea.

Comentariile au fost preluate de pe pagina de Facebook a terasei Funky Lounge Herăstrău. Sunt valuri de critici, toate în nota celor pe care le-am selectat în acest articol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel