Urmărește emisiunea live


RCS&RDS, UPC, Telekom, DCS şi Akta Telekom trebuie să blocheze piratarea filmelor

Magistrații Curții de Apel București au decis ca cei mai mari furnizori de Internet din Românbia trebuie să blocheze accesul abonaților la site-urile de filme.

Tribunalul a dispus blocarea permanentă prin metoda blocării la nivel DNS a accesului clienţilor pârâţilor pentru serviciile de acces la internet prin punct fix, la website-urile accesibile în prezent la locaţiile online.

Este vorba despre abonaţii RCS&RDS, UPC, Telekom, Digital Cable Systems (DCS) şi Akta Telekom nu vor mai putea accesa site-urile de filme piratate filmehd.net, filmeonline2013.biz şi thepiratebay.org. scrie profit.ro.

Casele de producţie cinematografică au fost reprezentante în instanţă de casa de avocatură Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu, scrie profit.ro.

Piratarea şi utilizarea software-urilor piratate este ilegală. Licenţele software intră sub protecţia legii nr.8/1996 actualizată privind protecţia drepturilor de autor. Aceasta clasifică utilizarea oricărei aplicaţii sau conţinut digital, fără plata drepturilor de autor sau a costurilor de licenţă, ca fiind piraterie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel