EXCLUSIV  Răzvan Dumitrescu, întrebare cheie pentru Adrian Badea după ce i-a citit CV-ul: Asemenea oameni aveţi în Academia Oamenilor de Ştiinţă?

Prof. univ. dr. Adrian Badea, preşedintele AOSR (Academia Oamenilor de Ştiinţă din România), a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu la emisiunea "Ce se întâmplă".

Răzvan Dumitrescu a parcurs câteva pasaje din CV-ul impresionant al lui Adrian Badea şi i-a adresat următoarea întrebare, la începutul emisiunii „Ce se întâmplă”:

„Vreau să vă întreb dacă astfel de persoane, cu astfel de CV-uri, sunt în academia aceasta numită ‚fantomă’ de unii; adică astfel de persoane cu astfel de CV-uri aveţi în Academia Oamenilor de Ştiinţă?”, a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„Avem foarte mulţi. Cei care au curiozitatea, îi rog să consulte pagina noastră web unde pentru fiecare membru al nostru există CV-ul lui şi lista de lucrări. Ba mai mult, de curând am făcut o listă cu cărţile pe care le-au publicat colegii noştri. Şi am ajuns la peste 4.000 de cărţi, o mulţime de invenţii, mulţi dintre ei sunt creatori de şcoli de ştiinţă, mulţi au creat universităţi, noi direcţii de cercetare în România şi chiar la nivel internaţional. Sunt oameni de mare valoare”, a explicat prof. univ. dr. Adrian Badea.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel