Răspunsuri incredibile primite de Mirela Vaida: Știți ce ne spun?! Eh, lasă, că și ei i-a plăcut

Mirela Vaida la Antena 3
Mirela Vaida la Antena 3

„Mi se pare că este o insensibilitate extremă pentru statul român în a se gândi la copii și la ce simt ei”, a spus Mirela Vaida. 

„Eu cred că, în acest an, în care am avut de trecut prin încercări, ne-am dat seama de lacunele pe care le are un sistem întreg, un sistem pe care noi l-am fi vrut reparat încă de acum 30 de ani. Lacunele există și vor fi din ce în ce mai mari, ele se văd în astfel de momente de criză”, a spus Mirela Vaida, luni seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea. 

„Mi se pare că este o insensibilitate extremă pentru statul român în a se gândi la copii și la ce simt ei. De ce spun asta? Făcând zi de zi emisiuni în direct cu astfel de cazuri sociale, culese din toate zonele țării, de obicei din medii defavorizate, de la primăriile pe care le sunăm în fiecare zi să cerem un punct de vedere, de la asistenții sociali, de la poliția locală, care trebuie să ne spună de ce nu s-a făcut ceva în cazul dispariției unui minor sau agresiunii sexuale a unui minor... Primarii știți ce ne spun, sau poliția locală, sau asistenții sociali?! Eh, lasă, că și ei i-a plăcut. Lasă că se întoarce ea acasă, mai așteaptă trei zile, o fi fugit cu unul, dar vine. Păi, dacă ei, când vorbim despre chestii reale, despre dispariții semnalate de părinți, nu fac nimic, ne mai întrebăm dar oare ce o simți tânărul, adolescentul care stă închis între patru pereți și care nu mai socializează (n.r. în contextul pandemiei)?! Mi se pare o chestie de lux în statul român”, a spus Mirela Vaida. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel