Raport Comisie Anchetă. Pleșoianu: Va fi cea mai dură luare de poziție de până acum!

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului dezbate, luni, raportul Comisiei parlamentare de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009. Liviu Pleșoianu, în acest context, a transmis un mesaj.

Așadar, în şedinţa de plen reunit care va avea loc luni, de la ora 15.00, va fi prezentat şi dezbătut raportul comisiei de anchetă.

"Azi, după ora 15.00, voi vorbi în plenul Parlamentului, cu ocazia prezentării raportului final al Comisiei de Anchetă. Am o certitudine - va fi cea mai dură luare de poziție de până acum!", a scris pe Facebook Liviu Pleșoianu.

După dezbatere, potrivit ordinii de zi a şedinţei, parlamentarii vor vota o hotărâre de aprobare a raportului, cu concluziile adoptate de comisie şi propunerile formulate. După aprobare, hotărârea urmează să fie trimisă, alături de raport, către mai multe instituţii ale statului. 'Parlamentul transmite prezenta hotărâre, raportul final şi dosarele cu materialele documentare care au stat la baza elaborării raportului către Administraţia Prezidenţială - preşedintelui României, Guvernul României, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi către Consiliul Superior al Magistraturii, care au competenţe în domeniul analizat de comisia parlamentară de anchetă, pentru ca acestea să-şi poată exercita atribuţiile legale', se arată în documentele ordinii de zi.

[citeste si]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel