Urmărește emisiunea live


Ramona Bruynseels: Nu cred că Pământul este plat

Candidatul PPU la alegerile prezidenţiale, Ramona Bruynseels, a dezminţit la Antena 3 ştirile conform cărora ar fi adepta unei mişcări care consideră că Pământul este plat. Aceasta a declarat că a fost inclusă într-un grup de Facebook fără voia sa şi a fost, astfel, asociată, cu o astfel de mişcare. 

"Nu cred că Pământul este plat, cred că el este rotund, sferic mai exact. Aş lăsa asta totuşi la îndemâna specialiştilor în domeniu, nu este domeniul meu şi nu pot spune foarte multe. Este o inepţie pe care o dezmint întru totul. Am fost introdusă în acel grup de Facebook fără să ştiu, am aflat că sunt acolo în momentul în care a apărut acest articol", a declarat Ramona Bruynseels. 

Ramona Bruynseels: Pământul poate părea plat

"Dacă îmi permiteţi, doar o menţiune. Gândindu-mă foarte mult la acest lucru, că Pâmântul ar fi plat, am realizat un lucru. Poate că pentru românii care nu au ce să pună pe masă seara pentru copiii lor, pentru cei patru milioane de români care sunt în afara ţării şi tânjesc după ţara lor, pentru părinţii care tânjesc după copiii lor plecaţi de acasă şi pentru copiii care tânjesc după părinţii lor, se prea poate ca Pământul să pară plat!", a conchis candidatul PPU la prezidenţiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel