Ramon Chicireanu a murit. Fostul concurent Masterchef a pierdut lupta cu boala

Ramon Chicireanu, fostul concurent Masterchef, a pierdut lupta cu o boală grea.

Din păcate Ramon Chicireanu s-a stins din viață, se anunță pe pagina de Facebook,  și a lăsat în urma sa trei copii și o soție îndurerată. Fostul concurent al emisiunii de cooking suferea de cancer limfatic.

O mulțime de români se mobilizaseră să îl ajute pe Ramon să depășească această perioadă cruntă din viața sa, însă, în ciuda eforturilor, Ramon nu a reușit să supraviețuiască. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Info Iași și a fost confirmat ulterior de familie.

Ramon Chicireanu a murit, mesaj sfâșietor

”Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!” au scris pe Facebook.

Ramon Chicireanu, fost concurent "MasterChef", a murit dupa un război extrem de dificil care a început în urmă cu doi ani. Atunci, el a fost diagnosticat cu neoplasm limfatic şi a urmat un tratament în Germania. La scurt timp, starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ, însă, din păcate, veştile bune nu au durat mult... boala a recidivat și de data aceasta i-a fost fatală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel