Radu Tudor, SURPRINS: Este o informație bombă

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a avut, luni, o intervenție telefonică la Antena 3 unde a vorbit despre scandalul în care este implicat Mircea Băsescu.

"România are imaginea făcută praf, cu zeci de știri care au apărut în presa internațională despre fratele președintelui țării și despre presiunile justificate care se fac cu privire la demisia lui Traian Băsescu. Lucrurile acestea nu au cum să treacă neobservate. Mai sunt și multe cazuri relatate la emisiunea "Exces de putere" cu afacerile derulate de Mircea Băsescu în portul Constanța - ba cu înghețată, ba cu pui, ba cu prietenii lui - vameșii. Mă uit cu tristețe că legea nu a fost aplicată și în cazul familiei Băsescu.

VEZI ȘI: Radu Tudor, în locul lui Gâdea. ANUNȚUL făcut la Antena 3

Cei din familia Băsescu au fost protejați. Din păcate, au fost hărțuiți oameni ca Mircea Diaconu și alți adversari onești ai lui Traian Băsescu. Înțeleg că este o informație bombă în motivarea judecătorilor care a apărut astăzi și anume că Mircea Băsescu ar fi cercetat pentru două acte de trafic de influență, nu pentru unul singur. Primul act de trafic de influență este pentru judecători, acolo unde Mircea Băsescu se angaja pe bani să obțină o condamnare mai micâ pentru Bercea Mondial. Al doilea trafic de influență unde este făcut? Vă spun eu: la președintele României. Ambii sunt responsabili în momentul la care apare o hotărâre judecătorească de acest trafic de influență, indiferent dacă el s-a exercitat sau nu pentru că legea spune că se pedepsește și intenția", a spus Radu Tudor la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel